Biologische producten
Onze Categorieen
Kokosolie kunt u niet meer op deze website kopen. Wij verwijzen u hiervoor naar het assortiment Kokosolie van Biologische Toko.


Geen producten aanwezig

Kokosolie kopen - waarom?


Kokosolie is een 100% natuurproduct dat je voor vele doeleinden kunt gebruiken: je kunt met kokosolie koken en bakken en je kunt er zelfs in frituren! Daarnaast is kokosolie ook goed voor de huid. Als verzachtend middel bij plekjes of als massageolie. Maar het wordt ook gebruikt als tandpasta of deodorant.

De redenen waarom kokosolie zo gezond is:
  • De middellange keten vetzuren in het verzadigde vet van kokosolie hebben een gunstig effect op de hart- en bloedvaten. Hoewel kokosolie eerst vanwege het verzadigde vet is als ongezond werd gezien, weet men nu dat dit bij kokosolie juist niet schadelijk is.
  • Kokosolie bevat voor 50% laurinezuur. Dit wordt in de darmen omgezet naar monolaurine, een zeer sterk wapen  tegen virussen en bacteriën
  • De middellange keten vetzuurketens worden in het lichaam amper opgeslagen als vet, maar geven juist meer energie en stimuleren de vetverbranding. Bovendien verzadigt kokosolie en verlaagt het de glycemische index van je voeding. Zo blijft je bloedsuikerspiegel stabiel heb je minder snel trek.
  • Kokosolie is licht verteerbaar en verbetert de darmflora.
  • De middellange vetzuurketens verzorgen zelfs je tanden!
  • Kokosolie zorgt voor een mooiere huid en houdt je jong.


 
Biologische Producten XL
Klamersreed 12 9222 NV Drachtstercompagnie
 
 
 
06-20148005 (ma-vrij 9.00-17.00)
info@biologischeproductenxl.nl
 
 
Biologische Producten XL is onderdeel van BiologischeToko