Biologische producten
Onze Categorieen
Is kokosmeel gezond?

Kokosmeel is erg gezond omdat het veel proteine, vezels en goede vetten bevat. Daarnaast is het mineraal mangaan volop aanwezig in kokosmeel. Dit bevordert de opname van bijvoorbeeld vitamine C, thiamine en biotine. Kokosolie en kokosmeel staat er om bekend dat het veel laurinezuur bevat. Dit is een verzadigd vetzuur dat een ondersteuning biedt voor het immuunsysteem. Kokosmeel verzadigt bovendien veel meer dan tarwemeel doet. Je bent dus eerder verzadigd en zult minder gauw weer snaaien.

Is kokosmeel glutenvrij?

Kokosmeel is glutenvrij en dus voor mensen met een glutenallergie ook prima te verdragen.  Let wel: de kokosmeel die wij verkopen (merk: De Nieuwe Band) wordt ingepakt in een niet glutenvrije omgeving. Het kan dus wel sporen van gluten bevatten!

Wat kun je met kokosmeel maken?
Met kokosmeel kun je eigenlijk alles bakken wat je met tarwemeel ook kunt maken. Cake, koekjes, brood, pannenkoeken et cetera.  Je hebt veel minder kokosmeel nodig dan je normaal aan tarwemeel zou gebruiken. Wel heb je per 100 gram kokosmeel 3 eieren nodig en 125 ml vocht (kokosmelk of water). Let er ook op dat baksels met kokosmeel snel uitdrogen. Zorg dus dat je ze snel serveert, of bewaart in een luchtdichte trommel. Invriezen kan natuurlijk ook!

Kokosmeel kopen kan op deze website in verpakkingen van 500 gram. Wij geven korting bij afname van 8 zakken. Je betaalt per 500 gram €4,95 en als je 8 zakken afneemt is dat €4,19 per zak kokosmeel.
  Biologische Producten XL     28-10-2014 10:35     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

 
Biologische Producten XL
Klamersreed 12 9222 NV Drachtstercompagnie
 
 
 
06-20148005 (ma-vrij 9.00-17.00)
info@biologischeproductenxl.nl
 
 
Biologische Producten XL is onderdeel van BiologischeToko